Ντρέσινγκ (dressing) με αγουρέλαιο και σουσάμι
Υλικά συνταγής
- 4 κ.σ. αγουρέλαιο (κατά προτίμηση βιολογικό)
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.γ. ξύδι λευκό
- 1 κ.γ. μέλι
- 2 κ.σ. σουσάμι
- 1-2 κλωναράκια δενδρολίβανο φρέσκο
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα πιπέρι (λευκό ή ροζ)
Διαδικασία συνταγής
- Αναμειγνύουμε καλά όλα τα υλικά σ’ένα βαθύ μπολ με αυγοδάρτη ή στο multi.
- Δοκιμάζουμε και προσαρμόζουμε το αλάτι και το πιπέρι ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.
- Το dressing αυτό ταιριάζει ιδανικά σε πράσινη ή πολύχρωμη σαλάτα και σε ψητά λαχανικά.
Πηγή: http://www.cooklos.gr